Tuesday, January 06, 2009

Mikkellers lorteøl i KIHOSKH


Den er helt gal nede i KIHOSKH. De allermest kreative har tegnet flotte skilte, bossen har ryddet den bedste plads i køleskabet og alle er i det hele taget helt oppe på mærkerne. Al den ståhej skyldes ene og alene, at i morgen, den 7. januar, bliver Beer Geek Brunch sat til salg.
Vi har snakket om den øl i timer, og vi kunne blive ved i mange endnu. Men for ikke at kører rundt i at den er brygget med lortekaffe fra en væsel, for ikke at snakke om alle de prøveballoner der er sendt op før den endelige Beer Geek Brunch var klar, og for ikke at tærske langhalm på, at denne Imperial Stout er opfølger og storebror til Beer Geek Breakfast, så vil jeg blot henlede opmærksomheden på, hvad der den seneste tid er skrevet og sagt om Beer Geek Brunch.
I søndags kunne Ekstra Bladet bringe denne nyhed same dag kunne man på Mikkellers egen hjemmeside se denne nytårstale med efterfølgende sang, og heller ikke her lader man chancen gå forbi får at nævne Beer Geek Brunch. Bryggeren selv publicerede en pressemeddelelse der bekendtgjorde at nu er Beer Geek Brunch lige på trapperne. Mikkels pressemeddelelse kan læses her. kan læses her Det sidste indlæg du ikke skal snydes for er det der fortæller historien om, at kaffen der er brugt i Beer Geek Brunch øger sexlysten. Det kan du alt sammen se og høre meget mere om, hvis du klikker lige her.
Tilbage er det vist kun at sige: Kom ned i KIHOSKH vi har Beer Geek Brunch til din brunch, til din frokost til din aftensmad og til din natmad. Vi lukker klokken 1 i hverdagene og klokken 2 i weekenderne.


Dette blogindlæg er oprindeligt publiceret på
Kihoskh.dk

Kihoskh.dk finder du en masse blogindlæg om øl, en konstant voksende øldatabase, et hav af ølanmeldelser og nogle af byens bedste øltilbud.

Kihoskh.dk

No comments:

The translator

Do you want to read my blog, but do not understand danish - this is your rescue ;)