Thursday, January 22, 2009

Warrior Single Hop IPA fra Mikkeller


Så er den anden Single Hop fra Mikkeller sat på hylderne i KIHOSKH. Det drejer sig om en Warrior Single Hop IPA. Dem der allerede har smagt dens forgænger, Simcoe Single Hop vil vide, at den er en hidsig lille sag, og jeg kan godt forsikre alle ølnørder om, at der er mindst lige så meget krudt i Warrior Single Hop.
Og lige nu står den på køl og er helt frisk og lige ankommet fra Belgien hvor Mikkel efterhånden brygger langt størstedelen af Mikkellers øl. Det er sådan den skal være. Single Hop er en enestående chance for at smage én humle isoleret, og den skal helst være helt frisk og sprød i smagen, sådan som den er lige nu og her. Mikkellers Single Hops er en lækker letløbende bælle-IPA for frygtløse humlehoveder, der ikke lader sig skræmme af et IBU der befinder sig et godt stykke på den anden side af det vilde.

Og nu til top hemmelig bonusinfo forbeholdt læserne af denne blog: Der kommer meget snart en ny omgang ølsmagning i KIHOSKH, og Mikkellers Single Hops kommer i hvert fald til at være noget af det lækkere øl vi skal smage. Om der kommer en, to eller tre forskellige Single Hops fra Mikkeller ved vi ikke endnu. Det eneste vi vil ud med nu og her er, at det bliver den 14. februar kl. 14 i KIHOSKH. Meget mere information følger på denne hjemmeside.


Dette blogindlæg er oprindeligt publiceret på
Kihoskh.dk

Kihoskh.dk finder du en masse blogindlæg om øl, en konstant voksende øldatabase, et hav af ølanmeldelser og nogle af byens bedste øltilbud.

Kihoskh.dk

No comments:

The translator

Do you want to read my blog, but do not understand danish - this is your rescue ;)